Hannelore Paepen

Loopbaanbegeleiding & Hartcoherentiecoach

hannelorepaepen@amavitam.be

0499 16 50 77

Werkzaam op dinsdagavond, woensdagvoormiddag, donderdag, en zaterdagvoormiddag

“Wat kan ik? Wat wil ik? Hoe kan ik me beter op mijn werk voelen? Wat zijn mijn drijfveren? Is dit dé job van mijn leven? Hoe kan ik beter omgaan met stress op het werk?” Dit is slechts een greep uit de mogelijke vragen die je jezelf kan stellen tijdens je loopbaan. Ik begeleid je graag in het traject naar een antwoord op jouw loopbaanvraag!

Samen gaan we kijken waar jouw krachten en talenten liggen. Motivatie, zelfreflectie en positieve energie staan hierbij centraal. De inhoud van het coach-traject is op jouw maat! Dit kan gaan van het maken van opdrachten, aanleren van tools, gesprekstherapie, praktische oefeningen, reflectie tot visualisatie, ademhalingsoefeningen, educatie, tips, training,…. Met een persoonlijk plan van aanpak gaan we op weg naar jouw vooropgesteld doel! Je gaat ontdekken en ontwikkelen. Bovendien heb je recht op een gratis professionele persoonlijkheidstest.

Mijn opleiding en expertise in coaching en Human Resources geven een extra waardevolle bijdrage tijdens de loopbaanbegeleiding. Daarnaast ben ik een gecertificeerd Hartcoherentiecoach. Met deze wetenschappelijk onderbouwde ademhalingstechniek leer je zelf de sleutel tot innerlijke rust te zijn! Deze training helpt je bij o.a. slaapproblemen, hyperventilatie, negatief denken, depressie, burn-out, angst,…

Naast herstellend werkt deze ademhalingstechniek zeker ook preventief om zo meer ademruimte en veerkracht te creëren.

Ik ben een enthousiaste coach met een missie: Mensen helpen groeien! Ik wil jou graag inspireren, motiveren en begeleiden in het ontdekken van jouw kracht en het ontwikkelen van jezelf! Positieve mindset, authenticiteit en hands-on zijn hierbij de sleutelwoorden.

Mijn kennis versterk ik door het volgen van opleidingen en door me te verdiepen in thema gerelateerde boeken. Mijn drive haal ik uit persoonlijke groei, verbinding met anderen, het aangaan van avonturen, genieten van de kleine en grote dingen én mijn missie om anderen handvaten aan te reiken om hun leven ten volle te (BE)LEVEN!

 

Je kan bij mij terecht voor:

  • Loopbaanvraagstukken zoals twijfel rond job, stress op het werk, omgaan met collega’s, werken rond motivatie, werkgeluk,…
  • Positief denken en groei mindset versterken
  • Stress- en burn out klachten
  • Hyperventilatie klachten
  • Slaapproblemen
  • Angst- en depressieklachten
  • Fysieke stressklachten
  • Verhogen van veerkracht

 

Mijn basisopleidingen: bachelor Sociaal Werk, optie HR

Verdiepende opleidingen: Hartcoherentie, hartcoherentie voor groepen, algemene coaching, stress-en burnout coaching, loopbaancoaching.

 

Tarieven:

Individueel gesprek: 70 euro 60 min

Hartcoherentie traject (individueel): 300 euro 4 sessies van 60 min. Inclusief hartcoherentiemetingen

Hartcoherentie traject (duo): 240 euro pp 4 sessies van 90 min. Inclusief hartcoherentiemetingen

Loopbaanbegeleiding via VDAB loopbaancheques zowel voor werknemers als zelfstandigen: 40 euro 4 sessies van 60 min.